Витоша Сити

Комплекс Витоша сити се намира в един от новите и бързо развиващите се райони на София с административен адрес: София, район Лозенец, кв. Витоша, ул. Асен Разцветников 1А. Кварталът е разположен в подножието на Витоша, има ниски параметри на застрояване и много зеленина, намира се на десет минути с транспорт  до центъра на София, както и на две минути от околовръстното шосе. В близост е разположен голям градски парк, както и столичната зоологическа градина.

В комплекса са разположени пет сгради, имащи обща ограда и достъп, а в близост, отсстояща само на двеста метра от тях се намира шеста, отделна сграда, ползваща обаче всички предимства на общото управление. Отделно разполагаме с фитнес център и кафене към него, както и подземни гаражи, в които има достатъчно паркоместа за всеки един апартамент.

Управлението на всички сгради се организира до този момент от инвеститора, като в по-късен етап, когато всички обекти бъдат завършени напълно, ще бъде сключен договор със специализирано дружество за управление на имоти. Всички разходи, включително охраната на комплекса вече е организирана на базата на общ правилник, приет на общо събрание на собствениците и е разпределена между тях според големината на апартаментите им.

 Общият брой на жилищните единици е около 130, като големината им е над средната за България, тъй като при планирането се отчете и необходимостта от паркоместа, както и от свободни зелени площи, а това осигурява по-добро качество на живот.
1 Добре дошли!

Добре дошли в новия ни уебсайт! Екипът на "Гайтанов, Пенков и партньори" ООД ви...       more

2 Витоша Сити

Извършва се строителство на Сграда 5 от комплекс "Витоша".      

3 Витоша Сити - фитнес център

Скоро жителите на комплекса ще се радват на прекрасен фитнес център и кафе -...       more